Як зробити гарнір з гречки смачнішим

0
Варена гречка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гречка є однією з улюблених круп серед гурманів. Переважно готують її звичайним способом. Перебирають, промивають, заливають водою та ставлять варитися. Таким чином виходить гарнір до м’ясної підливи, котлет, відбивних, овочевого рагу. Але можна зробити гречку смачнішою. Читайте далі про один популярний спосіб.

Спосіб приготування смачної гречки

Цей спосіб простий. Треба перед початком варіння обсмажити крупу на сковороді. Не дивуйтесь, бо така термічна обробка посилює смак та аромат. А ще покращує консистенцію готового гарніру. Щоб досягти досконалого смаку, можна додати вершкове масло при обсмаженні. А потім вже заливати водою та доварювати до готовності.

В цей спосіб можна готувати не лише гречану крупу. До речі, в Туреччині рис завжди готують з попереднім обсмажуванням. Тільки вони люблять поєднувати оливкову олію з вершковим маслом. Потім варять під закритою кришкою та лишають постояти також закритим протягом 15 хвилин після приготування.

Спробуйте застосувати обсмаження крупи, коли будете готувати наступний раз. Гарнір буде смачнішим. Ви відразу це відчуєте, коли спробуєте.

попередня статтяЯк зробити ефективний інкубатор для розсади, щоб вона краще росла
наступна статтяСирна закуска зі шпинатом та яйцем
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я