Ці баклажани стануть вашими фаворитами — печені з бринзою

0
Баклажанний салат з бринзою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для салату обирайте гарні та тверді баклажани. Цю страву можна подавати на закуску перед гарячим, готувати до шашликів на природу або просто смакувати на перекус чи дієтичну вечерю.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні продукти:

  • баклажани — 6 шт.;
  • бринза — 200 г;
  • вершкове масло — 2 ст.л.;
  • сухарі — 2 ст.л.;
  • твердий сир;
  • сіль.

Як приготувати

Баклажани помийте, протріть та поставте запікатись в духовку. В процесі перевіряйте їх, щоб вони не потемніли. Зніміть потім шкірку. Готові баклажани посоліть, але ще не подрібнюйте.

Вам потрібна вогнетривка форма. Змастіть її маслом та викладіть бринзу, яка має бути нарізана на тонкі скибки. Зверху — три запечених баклажани. Розрівняйте їх ножем в суцільний шар. Вони мають покрити бринзу. Зробити це легко, бо баклажани м’які. Покладіть шматочки масла, потім шар з бринзою та знов баклажани за тою ж схемою. Останній шар — натертий твердий сир з сухарями. Можете скропити трохи рослинною олією на ваш вибір — соняшниковою чи оливковою.

Форму поставте в гарячий духовий шаф на декілька хвилин. Подавати до столу краще в формі. Смачні баклажани з бринзою готові. Смачного!

попередня статтяЩо треба знати, щоб виростити великий перець
наступна статтяЯк приготувати гарнір з червоної сочевиці
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я