З чим носити уггі взимку 2023

Підпишись на нас:

Після тривалого перебування у списку головних антитрендів уггі повернулися на модну арену ще минулого сезону. Тоді м’яка обувка з’явилася в гардеробах героїнь  стрітстайлу та головних зіркових модниць: і носили (і носять досі) Ельза Хоск, Кендал Дженнер та сестри Хадід. Цього осінньо-зимового сезону уггі не здають своїх позицій, і це не дивно. Завдяки мінімалістичному дизайну вони є дуже універсальними, теплими настільки, що дозволять пережити зиму навіть у наших широтах, і неймовірно зручні. Розповідаємо про п’ять наймодніших способів носити їх цієї зими.

З джинсами та короткою дублянкою

Найочевидніша пара для угг – джинси. Вибирайте моделі прямого або широкого крою з високою посадкою і поєднуйте їх із короткою дублянкою. Пуховик у цьому випадку може здатися очевидним вибором, проте дублянка надасть образу необхідної елегантності і зробить його більш підходящим для різних випадків.

З джоггерами та вовняним пальто

Складно придумати більш комфортне поєднання, ніж пара затишних спортивних джоггерів та уггі. Можна скласти повністю спортивний образ і доповнити це комбо дутим пуховиком, проте куди ефектніше воно виглядатиме з широкоплечим вовняним пальто: завдяки останньому вбрання набуде елегантності. Не забудьте захопити улюблену містку сумку та шапку.

Зі спідницею та щільними колготками

Уггі чудово виглядатимуть не лише зі штанами, а й зі спідницями. Особливу увагу зверніть на довжину міні та міді. Спідницю краще вибирати прямого крою, щоби не порушувати баланс об’ємів. Як верх найкраще підійде вовняна водолазка або затишний светр, а як верхній одяг – і пальто, і пуховик і навіть дублянка. Тут можна вибрати за смаком.

З легінсами та гетрами

Гетри – модний тренд цього сезону, і якщо восени ми частіше поєднували їх з лоферами, то взимку настала черга уггі. З легінсами особливо буде доречно – благо вони теж на піку популярності цієї зими. Верх може бути будь-який, хоча ми радимо зробити вибір на користь простого вовняного светра. Поверх надягайте довгий пуховик-пальто, щоб точно не замерзнути.

З брюками карго та худи

Ще один класний спосіб поєднувати два великі сезонні тренди – уггі + штани карго. Додайте до них улюблене оверсайз-худі з малюнком та теплу куртку. Вбрання чудово підійде для довгих прогулянок, недільних зустрічей із друзями чи поїздки за місто.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...

Кулінарні правила, щоб смажена печінка була м’якою

Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона...

Яких помилок допускаються городники під час поливу

Поливання насаджень – необхідна дія, особливо влітку. Але неправильним...

Сніданок з категорії правильного харчування: смузі з апельсинів та зеленої гречки

Почати ранок можна з легкого та дуже незвичайного сніданку,...

Шоумен Олексій Суханов не зміг оновити дані в ТЦК з вагомої причини

Вимога оновити дані стосується всіх, незалежно від професійної діяльності....