Як приховати недоліки фігури: корисні поради

0
Як приховати недоліки фігури: корисні поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо новорічні трапези не пройшли безслідно, а пара наїдених на святах кілограмів так і намагається вислизнути з-під одягу, скоріше читай нашу підбірку. У ній ми зібрали 10 стильних суконь, які прикриють всі недоліки.

За допомогою одягу можна легко коригувати фігуру. Головне – грамотно підібрати довжину, фасон, колір, принт речей. Отже, давайее розбиратися.

  • Якщо у тебе широкі плечі та вузькі стегна, то потрібно додати об’єму нижній частини тіла, щоб гармонізувати пропорції фігури. У цьому сенсі ідеально підійде сукня А-силуету, штани із защипами, спідниця-тюльпан.
  • Потрібно приховати живіт та боки? Твоїми союзниками у цій справі стане сукня-трапеція – вона візуально згладить усі недоліки та змістить акцент на перевагах фігури.
  • Пам’ятай, що скоригувати фігуру допоможе не лише вдало підібраний фасон, а й правильні комбінації кольорів. Відмінним варіантом стане комбінація яскравих та приглушених відтінків, де перші мають підкреслювати переваги, а другі – зорово нейтралізувати недоліки.
  • Добре працюють із фігурою деякі принти, наприклад, вертикальна смужка. Щоб не виглядати ще товстішим, ніж ти є, відмовся від надто великих і надто дрібних принтів.
  • Якщо ти хочеш купити сукню, що приховує недоліки фігури, шукай моделі з якісних щільних тканин, які не будуть просвічувати та підкреслювати недосконалість.
    Коли вибираєш сукню по типу фігури, звертай увагу не лише на фасон, а й на довжину – від неї іноді більшою мірою залежить те, наскільки добре сидить сукня .
  • Дівчатам з повними руками варто уникати суконь без рукавів та тонких бретелей. Вдалі фасони плаття, що приховують недоліки фігури, – плаття на запах з рукавами реглан, моделі з рукавами «кажан», сукні з довгим рукавом або рукавом ¾.
  • Візуально подовжити коротку шию допоможе плаття з глибоким V-подібним вирізом.
  • Візуально звузити дуже широкі плечі допоможуть сукні з спідницею і полегшеним верхом.
попередня статтяЗволожуй, бережи: як правильно доглядати шкіру після 30 років
наступна статтяСиндром втомлених ніг: чому він виникає і як з ним упоратися
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я