Рецепт печива до пива «Вогник»

0
Рецепт печива до пива «Вогник»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це печиво має яскраво виражений солонуватий, в міру пекучий післясмак. Є прекрасною альтернативою сухарикам до пива, але більш оригінальне.

Подробиці

Для приготування необхідно:
Масло – 100 г
Борошно – 1,5 склянки
Розпушувач – 1,5 ч. л.
Сіль – 2/3 ч. л.
Цукрова пудра – 1 ч. л.
Червоний мелений перець – на смак
Гірчиця – 1 ч. л.
Кетчуп гострий – 5 ст. л.
Пиво – 6-7 ст. л.

Натріть заморожене вершкове масло на тертці. Додайте борошно, сіль, цукрову пудру, розпушувач і червоний перець. Розмішайте ложкою. Покладіть кетчуп, гірчицю і льодяне пиво.

Замісіть тісто. Воно має трохи липнути. Застеліть деко пергаментом, присипте борошном, викладіть тісто, присипавши зверху борошном і розкатайте товщиною в 5 мм. За бажанням, можна трохи зволожити тісто пивом або водою і посипати улюбленими травами. Розріжте на тонкі смужки.

Розігрійте духовку до температури 180-200 градусів і випікайте 20-25 хвилин. Якщо довше потримати в духовці, буде більш хрумким, а якщо вийняти відразу, як підрум’яниться, то залишиться м’яким. Коли трохи остигне, розділіть на смужки.

попередня статтяЯк зробити скраб для тіла за 5 хвилин
наступна статтяОригінальний свічник: ідея до Нового Року
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я