Два дієвих засоби проти поганого запаху з термосу

0
Термос
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Термос в оселі завжди потрібна річ. Запарити корисний чай з трав чи калини — гарна ідея, щоб не робити його кожен раз у чашці. Та й менший термос часто потрібен в дорогу, подорож чи протягом дня, коли передбачається багато біганини по місту. Зручно мати в машині термос с гарячою кавою або чаєм. Але вкрай неприємно, коли він має сторонній запах.

Що за запах в термосі

Якщо тривалий час не користуватись термосом, в ньому з’являється затхлий та неприємний запах. Звичайно, що заливати в нього улюблений напій немає жодного бажання. Врятувати ситуацію можна, попередивши її.

При зберіганні, коли не плануєте користуватись термосом, покладіть в нього всього одну гвоздику (спеція). Коли ви відкриєте кришку, ніякої затхлості не буде.

Є ще один простий та доступний засіб. Мова йде про сіль. Покладіть в термос одну чайну ложку солі. Вона буде вбирати зайві запахи. Перед використанням просто дістаньте все, витрусіть та змийте водою. Термос буде свіжий та чистий для нового використання.

попередня статтяЯк приготувати мариновану цвітну капусту за 1 день
наступна статтяГотуємо на обід суп-крем з броколі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я