Банка та кришка — легкий спосіб розмноження фіалок

0
Фіалка у горщику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фіалки приваблюють своїми гарними та ніжними квітами. Фіолетові, рожеві, білі, двокольорові — існує безліч сортів цих прекрасних рослин. При одному погляді на них виникає бажання мати їх якомога більше на підвіконні. Фіалки прикрашають собою інтер’єр.

Як легко розмножити фіалки

Це зробити досить просто. Для цього вам потрібно мати лише банку та кришку. Отже, в стакан з чистою водою ставимо листочки фіалки. Коли вода випаровується, її потрібно підливати. Корінці у фіалок з’являються досить швидко. Це стандартний спосіб розмноження.

Але є ще один метод. Для нього листя потрібно брати безпосередньо із середини рослини. Не беріть крайні нижні або верхні. Вони гірше піддаються укоріненню. Зріз робіть під кутом 45 градусів.

Після зрізання листя має провітритись протягом 30 хвилин. Тільки потім поставте його в ємність з водою. Це може бути маленький стакан або стопка. Чому така мала ємність? Тому що її треба поставити в банку з водою та закрити кришкою. Відкривати її потрібно тільки тоді, коли є потреба підлити воду.

Такий спосіб створює мікроклімат всередині банки, який люблять фіалки. Простий метод розмноження фіалок, який не потребує багато уваги.

попередня статтяШвидкий салат з креветками та соленим огірком
наступна статтяЯк зробити горілку зі смаком ягід — настоянка
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я