Як готувати печінку, щоб вона не мала неприємного присмаку

0
Кращий рецепт приготування яловичої печінки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки.

Тому важливо знати кілька хитрощів під час приготування страви. У цьому випадку від неприємного присмаку не залишиться і сліду, а добавки попросять навіть найпримхливіші гості.

Подробиці

Як готувати печінку

Для початку продукт необхідно промити, очистити від плівок і позбавитися всіх інших зайвих частин, які можуть вплинути на смакові якості.

Потім печінку слід на годину замочити у молоці чи воді. Завдяки цьому вийде ніжніша страва, піде зайвий запах.

Яловича печінка молочного вимочування не особливо потребує. Краще залити її сумішшю з води та сухого вина.

Після цього можна продовжувати готувати печінку за будь-яким рецептом. Один із досить популярних способів приготування передбачає використання маринаду перед смаженням або тушкуванням.

Приготувати маринад можна просто. Для цього необхідно змішати гірчицю з майонезом у пропорції 1 до 2. Також можна залишити її у соєвому соусі, або приготувати маринад – з’єднати по чайній ложці меду, лимонного соку, та помістити разом із печінкою в літр газованої чистої води.

попередня статтяЯк приготувати лазанью по-італійськи
наступна статтяЩо можна посадити після болгарського перцю наступного року
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я