3 зайвих продукти у фарші для котлет, які зіпсують смак

0
Котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Поговоримо ще трішки про котлети.  Сьогодні важко порахувати кількість варіантів цієї страви. Їх смакові якості різняться, оскільки кулінари невтомно експериментують з додаванням складових. та способом приготування.

Кожна господиня намагається вдосконалити всій вариант смачних котлет, додавши або прибравши певний інгредієнт.

Подробиці

Якщо прибрати з рецепту котлет деякі інгредієнти, можна змінити, покращити їх смак.

Батон і молоко

Класичний варіант – вимочити в молоці батон на додати до котлетного фаршу. Вважається що так котлети будуть соковиті та м’які.

Але переважна більшість кухарів впевнилась в тому, що молоко навпаки сприяє тому, що мясо стане твердим. Тому краще обрати трохи підчерствівший батон та вимочити його у воді.

Яйця

Не варто додавати яйця до котлетного фаршу, якщо ви не хочете щоб ваші котлети вийшли жорсткими. Адже при термічній обробці білок згортається.

Часник

Можливо поціновувачі часникового аромату у стравах  позитивно оцінять додавання часнику до фаршу. Але крім насиченого запаху він ніяк не посприяє поліпшенню страви. На відміну від цибулі, часник не надасть фаршу соковитості.

попередня статтяЧому котлети зовні виглядають апетитними, а всередині сирі
наступна стаття3 їстівні і смачні квітки для вашого саду
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я