Чи варто витрачати гроші на патчі для очей чи це просто маркетинговий хід

0
Чи варто витрачати гроші на патчі для очей чи це маркетинговий хід
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ніжна шкіра навколо очей потребує особливого догляду, і для цього є різні продукти. Наприклад, експрес-процедура за допомогою патчів допоможе тобі позбутися набряків і темних кіл під очима, розгладити зморшки і зволожити шкіру. Чи справді це так, чи ми попалися на черговий прийом маркетологів?

Що таке патчі?

Патчі – це тканинні або гелеві (найчастіше)накладки для шкіри під очима, які просякнуті косметичним складом з високою концентрацією активних речовин. Вони мають напівкруглу форму, тому їх зручно тримати на шкірі.

Як працюють патчі?

Однією з головних переваг патчів є їх миттєвий результат. Це тому, що за складом засіб можна порівняти з концентратом для обличчя, тобто кількість активних інгредієнтів тут більша, ніж у будь-якому іншому продукті. Патчі починають діяти під впливом тепла (зазвичай протягом 15-20 хвилин після нанесення). Коли знімеш патчі, не потрібно змивати залишки засобу, а треба вбити їх у шкіру легкими рухами пальцями.

Як наносити патчі?

Попередньо потрібно ретельно очистити шкіру: так активні компоненти зможуть глибше проникнути в дерму та мати належний ефект. Розподіляй патчі, відступивши 3-4 мм від нижньої повіки, щоб їхній склад не потрапив на слизову. В цьому випадку потрібно буде терміново промити очі, інакше може виникнути подразнення.

Дуже часто гелевий засіб формою нагадує напівкруглу крапельку, тобто звужується з одного боку. Якщо наклеїти патчі вузькою стороною до носа – позбудешся набряклості і зморшок, а якщо широкою стороною до носа – темних кіл під очима.

Користь чи маркетинговий хід?

Патчі, звичайно, приносять користь. Але треба розуміти, що цей засіб дає миттєвий результат, тобто робити його краще вранці перед нанесенням макіяжу. А ось вечірнє використання практично не має жодного сенсу — гроші на вітер!

Поради:

  • Не потрібно тримати патчі під очима довше за вказаний на упаковці час. У складі засобу є вода, тому коли волога випарується з самих патчів, шкіра теж може стати зневодненою.
  • Тримай патчі в холодильнику: так ти зможеш покращити дренажний ефект і швидше позбутися набряків.
  • До речі, патчі можна використовувати не тільки під очима, а й на носогубних складках та міжбров’ї, щоб розгладити зморшки та зволожити шкіру.
попередня статтяЕксперти показали 6 вправ для здоров’я печінки
наступна статтяНутріціолог розповіла, як харчуватися в святкові дні, щоб не набрати зайвої ваги
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я