Два корисних способи застосування зубної пасти

0
Чистка взуття зубною пастою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Почистили зуби, а тепер можна подумати про можливості зубної пасти у побуті. Її можна використовувати не лише для особистої гігієни. Розповімо про два способи застосування, які точно стануть вам у пригоді.

Спосіб №1: чистимо праску

Зубна паста добре справляється із поставленою задачею очищення поверхні праски від бруду та незначного вапняного нальоту. Її текстура має м’які абразивні властивості, що і дає можливість дбайливо попіклуватись про побутову техніку. Нанесіть трохи пасти на холодну праску, потріть ганчіркою та змийте водою.

Спосіб №2: чистота кросівок

Один з найкращих способів чищення гумових білих частин взуття. Нанесіть зубну пасту та потріть старою зубною щіткою. Змийте водою. Непотрібно мати дорогі засоби для чищення, щоб подолати брудні потертості на улюблених кросівках.

Зубна паста — дієвий засіб у вирішенні певних побутових задач. Якщо є можливість зекономити на чищенні, чому б не скористатись такими лайфхаками.

попередня статтяВдалий рецепт маринованого перцю на зиму
наступна статтяГотуємо домашні спеції — суха часникова заправка
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я