...

Які спеції поєднуються з рибою, м’ясом та птицею

Підпишіться на нас:

Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими.

Спеції для страв

Із м’ясом ідеально поєднуються всі види перців. Без них і інші продукти важко уявити. Якщо у вас в роботі до цього часу був лише чорний перець. Тоді введіть ще червоний, білий, духмяний. Суміш перців творить чудеса не тільки із смаком м’яса, але й птиці та риби.

В переліку для м’яса є такі спеції: паприка, часник, зіра, базилік, орегано, карі, куркума, барбарис, імбир, майоран, мускатний горіх.

Для приготування страв з риби використовуйте цибулю, імбир, гірчицю, коріандр, кріп, тим’ян, часник. Аромат додати можна також за допомогою лаврового листя. Звичайно, що неможливо уявити рибні страви без лимонного соку.

Страви з птиці також потребують спецій, щоб смакувати найкращим чином. Для них підберіть комбінації з таких приправ: розмарин, майоран, карі, чебрець, сушена цибуля, пастернак.

У продажу можна знайти готові комбінації приправ для різноманітних страв, але в них часто додають непотрібну сіль та консерванти. Краще придбати окремо сушені компоненти та зробити з них потрібні вам комбінації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я