Ідея для вечері — курячі рулетики на шпажках «Кордон блю»

0
Курячі рулетики
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Французький шарм курячих рулетиків. Весь секрет у начинці та хрусткій паніровці, що робить страву такою бажаною. Приготувати можна за пів години, але без урахування підготовчих процесів.

Інгредієнти

Для страви потрібні такі продукти:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • шинка;
  • твердий сир;
  • яйце;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль, перець, спеції.

Як приготувати

Кожне куряче філе розділіть на дві половини, але не розрізайте повністю. Просто відкрийте його, як розворот книги. Відбийте, посоліть, поперчіть та посипте улюбленими приправами для курки.

Тепер на філе викладіть пластинки шинки та сиру. Вся поверхня має бути з начинкою. Скрутіть в рулет. У вас має вийти два рулети. Покладіть їх поряд та зафіксуйте наскрізь довгими дерев’яними шпажками на рівній відстані. По шпажках потрібно розрізати рулети. Вийде, що на кожній шпажці по два рулетики.

Тепер опустіть в збите яйце, потім в панірувальні сухарі. Викладіть на пергаментний папір на деко. Поставте запікатись в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.

Рулетики на шпажках готові. Вони сирні, ароматні та хрусткі. Смачного!

попередня статтяЦікаві побутові лайфхаки, які спростять вам життя
наступна статтяМініатюрні піци — розмір печива, але з італійським акцентом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я