Що приготувати з топінамбура

0
Що приготувати з топінамбура
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Топінамбур – хоча й «іноземець» в Україні, але вже давно пустив своє коріння в прямому і переносному значенні. Адже він не вибагливий у вирощуванні, а від його споживання користі дуже багато.

Подробиці

Особливо корисний він для людей, що хворіють на цукровий діабет, оскільки може знизити рівень цукру. Топінамбур радять уживати хворим на недокрів’я, подагру, ожиріння. Та навіть здоровим людям він принесе велику користь, бо містить багато корисних елементів.

Що ж приготувати із «земляної груші», так його часто називають?

Насамперед – різноманітні салати. Він прекрасно поєднується з капустою, консервованою кукурудзою, вареними яйцями, зеленою цибулею, яблуками.

Додавши зелень, волоські горіхи, отримаєте неперевершені смаки. Чому смаки? Бо поєднувати ці продукти можна в будь-яких варіантах. Завжди по-різному і завжди смачно! Заправляти салати можна сметаною, майонезом, олією з соком лимона.

попередня статтяТри поради господиням на кухні від досвідчених колег
наступна статтяДві пачки лимонної кислоти повернуть білий колір ванній
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я