Лінивий китайський спосіб висаджування цибулі

0
Цибуля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Китайські фермери мають в своєму арсеналі цікавий спосіб висаджування цибулі, який запозичили і наші дачники. Займатись городництвом ліниво — звучить незвично, але з цибулею це може вийти досить добре.

Як це зробити

Сівок цибулі має бути приблизно 0,5 см. Переберіть цибулини, щоб вони не були пророщені. Для профілактики від грибкових захворювань замочіть у розчині марганцівки.

Висаджувати потрібно під зиму, за два тижні до морозів. Головне завдання полягає у вкоріненні цибулин, але без розвитку зеленої частини.

На всю довжину грядок зробіть невеликі гірочки висотою до 20 см. Цибулини потрібно посадити на глибину до 5 см. Зробіть мульчу з сухої трави, листя чи органічним сміттям.

Відповідно до китайського методу цибулини потрібно потім оголювати вручну, але весняні та літні дощі зроблять це самостійно. В результаті цибулини будуть рости більш великими та здоровими.

попередня статтяКільця кальмарів в клярі — так смачно, що вам може не лишитись і шматочка
наступна статтяЯк приготувати пастилу з айви для закусок з сиру чи до десертів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я