Джон Траволта поділився святковими відео з дітьми

0
Джон Траволта поділився святковими відео з дітьми і без дружини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Джон Траволта “відкрив свій дім” фанатам на Різдво. Актор поділився парою святкових відео в Instagram, на яких він показав свої зустрічі з двома дітьми.

Подробиці

Зірка “Кримінального чтива” розпочав святкування в п’ятницю, напередодні Різдва, з відео, на якому він і 21-річна дочка Елла Блю летять на відпочинок в порожньому літаку до будинку в штаті Мен.

В відео де вони подорожують, можна почути аудіо, на якому Елла співає свій майбутній сингл «Dizzy». Пісня вийде 7 грудня.

“Веселого Різдва, Джон! Пісня Елли така гарна. Щасливий бачити ваш дім таким теплим і сповненим любові”, – прокоментував пост Сет Грін, який з’явився в “Старих собаках” з Траволтою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от John Travolta (@johntravolta)

Згодом актор опублікував ще один відеопост, на якому він знаходиться поряд з Еллою та 11-річним сином Бенджаміном і щеням, яке заважає Траволті читати своїм дітям «Ніч перед Різдвом». Всі троє також бажають шанувальникам веселих свят, коли вони обіймаються разом на дивані.

Елла прокоментувала пост трійкою емодзі в виді серця.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от John Travolta (@johntravolta)

Жінка Траволти – Келлі Престон померла в 2020 році після боротьби з раком грудей. їй було всього 57 років. Траволта і Престон одружилися в 1991 році. Смерть Престон сталася вже після втрати порою в 2009 році 16-річного сина Джетта, який помер після сердцевого нападу.

Раніше цього року Траволта розповів про серйозну розмову з сином Беном. 67-річний Траволта під час нічної прогулянки по їхньому району почув від Бена передживання на тему того, що той також помре. Траволта відповів сину:

«Давай подивимося на це так, ніби це частина життя. Ми точно не знаємо коли це станеться. Достатньо просто робите все можливе, щоб прожити якомога довше».

попередня статтяЧерез 10 років шлюборозлучного процесу Арнольд Шварцнегер офіційно став холостяком
наступна статтяЧому ми частіше хворіємо зимою
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я