Часникова заправка для салатів

0
Часникова заправка для салатів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Усім відомо, що смак салату можна обновити, заправивши його іншими підсилювачами смаку. Візьмемо для прикладу часник. Знаємо про його користь, але разом із тим розуміємо, що смак часнику багатьом не до вподоби.

Подробиці

А якщо почищені зубці часнику покласти в стерилізовані банки, залити до верху олією, а вона прекрасний консервант, додати улюблені запашні трави, то потім у вас вийде оригінальна заправка.

Якщо в кожну баночку класти трави різні запашні трави (чебрець, м’ята, кріп, петрушка, розмарин, провансальські трави, перець та ін.), у вас буде завше інший смак.

Заправивши салат такою олійкою з легким часниковим ароматом у поєднанні з улюбленими спеціями, на вашому столі не буде кожного дня однакових салатів. А сам часник можна використовувати як зазвичай (у котлети, до грінок, до сала і т.д.).

попередня статтяДомашній молочний кисіль за 20 хвилин
наступна статтяЯк відбілити чоловічі кросівки за 5 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я