Через 10 років шлюборозлучного процесу Арнольд Шварцнегер офіційно став холостяком

0
Через 10 років шлюборозлучного процесу Арнольд Шварцнегер офіційно став холостяком
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Можливо, це найбільш затягнуте розлучення в історії Голлівуду, але через 10 з половиною років Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер нарешті розвелися.

Подробиці

По данним видання TMZ це сталося у вівторок вранці, у Верховному суді Лос-Анджелеса. Розлучення було проведено за посередництва приватного судді, який підписав всі необхідні документи ще на початку цього місяця, але вони мали бути внесені в судову систему, яка засідала сьогодні вранці.

Арнольд і Марія одружилися в 1986 році. Щодо того, чому це розлучення затягнулося так надовго, то це поєднання відсутності мотивації та дуже складної угоди про врегулювання майнових прав подружжя. Арнольд і Марія “роз’їхалися” багато років тому. Вони обидва були в стосунках, але залишалися дружніми один з одним і часто проводили сімейні зустрічі зі своїми 4 дітьми.

Подружжя з дітьми

Розрив шлюбу стався більше десяти років тому, коли з’явилася новина про народження у Арнольда дитини від домробітниці. Цей дорослий вже парубок — Джозеф Баєна, випускник коледжу з акторськими амбіціями, чкий повторює образ свого тата.

Джозеф Баєна та його батько
Джозеф Баєна та його батько

А щодо майнового розрахунку, це все проходило повністью конфіденційно. Але за данними TMZ подружжя порівну поділило приблизно 400 мільйонів доларів.

попередня статтяЧому не можна їсти на ніч
наступна статтяДжон Траволта поділився святковими відео з дітьми
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я