Чорнобривці — цінний матеріал для городу після цвітіння

0
Чорнобривець на городі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чорнобривці прикрашають клумби своїм рясним та яскравим цвітінням. Помаранчеві, жовті, двокольорові — вони прекрасні. Після завершення цвітіння не поспішайте від них позбавлятись. Чорнобривці є захисниками городу від шкідників та комах, а також мають властивість оздоровлювати ґрунт.

Що робити з чорнобривцями

Після цвітіння не забудьте зібрати насіння. Обирайте для цього великі та здорові квітки. Решту зелених стеблин, листя та залишки суцвіть можна використати з користю.

Нематоди, довгоносики полюбляють локації з полуницею. Між рядами закопайте подрібнені чорнобривці, щоб відлякати їх. До речі, суцвіття можна класти в лунку перед висаджування полуничних кущиків.

Чорнобривці принесуть користь для всіх городніх культур. Перекопайте їх, як сидерати, разом із ґрунтом. Глибина має бути на один багнет лопати.

Чорнобривці не люблять не тільки комахи та шкідники, але й кроти. В тих місцях, де були перекопані чорнобривці, вони не риють землю. Отже, коріння рослин буде в спокої та зможе нормально розвиватись. Так більше шансів на гарний врожай. Чорнобривці — справжній скарб для городу. Якщо ви ще не сіяли ці квіти, виправте цей недолік.

попередня стаття«Секретний» маринад для приготування м’яса, щоб воно тануло у роті
наступна статтяШоколадне смузі з бананом та кокосом — смак заворожує
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я