Корисні поради господиням на кожен день

0
Корисні поради господиням на кожен день
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені господині, мабуть, половину з усіх порад знають, а от молодим господинькам – знадобиться. Не полінуйтеся прочитати, можливо, і для вас буде корисно.

Подробиці

Печиву, що трохи підгоріло, легко надати товарного вигляду, якщо потерти на дрібній тертці нижню, підгорілу, частину. Робити це треба, як печиво охолоне.

Поліетиленові пакети, які маєте використати повторно, зберігайте у картонних втулках від фольги, плівки, пергаменту… І місця не займають, і буде порядок у кухонній шухляді.

Щоб тісто не прилипало до рук і до столу, змащуйте руки та кухонну поверхню не борошном, а олією. До речі, качалку теж можна змастити олією.

Для довгого зберігання хліба найкраще підійде холодильник або звичайна емальована каструля з кришкою, на дно якої покладіть розрізане навпіл свіже яблуко. А в холодильнику – зберігайте в целофановому пакеті.

попередня статтяЛінива та смачна ідея закуски, яку ви навряд чи їли
наступна статтяСоус, що зробить навіть суху рибу соковитою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я