Причини, чому ваші доглядові засоби не працюють

0
Причини, чому ваші доглядові засоби не працюють
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді ми самі робимо помилки, через що не отримуємо очікуваний ефект.

Напевно, з кожною жінкою була така ситуація, коли навіть найдорожчий засіб для обличчя чи тіла просто не спрацьовував і не давав очікуваного ефекту. Хто винен? Виробник? Не факт. Можливо, ви робите помилки, які позбавляють вас результату.

Ви неправильно наносите засіб

Кожен засіб має чітку інструкцію з нанесення, а це означає, що використовувати конкретний засіб важливо згідно з правилами. Наприклад, корейська пінка буде абсолютно марною, якщо ви не спіните її ще до нанесення, а колаген не дасть ефекту, якщо ви будете наносити засоби з його вмістом у сухому приміщенні та на суху шкіру. Важливим є не тільки кількість корисних інгредієнтів, але й те, як ви використовуєте засіб.

В якому порядку ви використовуєте засіб

Важливе правило від дерматологів – засоби по догляду за шкірою наносяться від найлегшого до найщільнішого. У цьому є своя логіка, адже крізь жирний крем не проб’ється жодна рідка емульсія. Крім цього, багато засобів потребують «закриття» іншими засобами — та ж сироватка буде діяти значно ефективніше, якщо ви «закриєте» її кремом.

Перед використанням зволожуючих та тонізуючих засобів обов’язково вивчіть цей момент з перекриттям, а також з’ясуйте, з чим цей засіб може бути несумісним, щоб уникнути негативної реакції з боку шкіри.

Ви можете неправильно зберігати засіб

Дуже важливий момент, який може просто «вбити» навіть найефективніший засіб. Багато доглядових засобів не переносять сонячне світло, а деякі втрачають властивості на відкритому повітрі. Наприклад, вітамін С миттєво зруйнується, якщо ви виставите засіб у прозорому флаконі на сонячне підвіконня.

Але це не означає, що варто переносити все у ванну – високі температури також негативно позначаються на якості ваших засобів догляду. Добре, якщо ви виділите місце для доглядових засобів на туалетному столику, подалі від прямих сонячних променів та пари з ванної.

попередня статтяТри оригінальні рецепти для тих, хто зібрав багатий урожай гарбуза
наступна статтяЯк варити яйця, щоб жовток був яскравим, а не сірим
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я