Флорист розповіла, як прикрасити будинок до Нового року без традиційної ялинки

0
Флорист розповіла, як прикрасити будинок до Нового року без традиційної зрубаної ялинки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чим можна замінити традиційну новорічну ялинку без шкоди для святкового настрою, – розповіла в інтерв’ю радіо Sputnik президент Асоціації флористів Валентина Сафронова.

Подробиці

Ялинка – головний атрибут новорічних свят, але вона може виглядати по-різному. На думку фахівця, не обов’язково купувати та прикрашати хвойне дерево – штучне чи справжнє. Є й інші бюджетні та цікаві варіанти – наприклад, можна зробити ялинку своїми руками, зазначає Валентина Сафронова.

“Ялинку можна зробити з паперу, можна зробити її з утеплювача – таку стилізовану ялинку, і це буде цікаво виглядати. Можна купити різнокольорові кулі або взяти те, що залишилося від старих ялинок, і зробити ялинку з куль у вигляді конуса. Якщо нікуди поставити таку ялинку, можна зробити прикрасу на люстрі: взяти кілька хвойних гілочок, закріпити на люстрі, звісити на яскравих стрічках, повісити кулі, і буде у вас відчуття Нового року. Це буде найбюджетніший варіант”, – розповіла вона.

Крім того, замінити новорічну ялинку можуть і звичайні кімнатні рослини.

“Горщик будь-якої кімнатної рослини можна прикрасити або купити для неї новорічний горщик, їх достатньо у всіх магазинах. Можна насипати на землю штучний сніг, прив’язати до рослини маленькі ялинкові іграшки, мішуру. Тут вже повністю ваша фантазія”, – додала флорист.

Якщо дуже хочеться нарядити справжню ялинку, можна купити невелике хвойне дерево у горщику. Така рослина простоїть довго, якщо тримати її подалі від батареї, пояснила фахівець.

За її словами, такі ялинки можуть бути висотою не більше ніж 20-50 сантиметрів.

Після Нового року її треба поставити в більш прохолодне місце – на підвіконня або балкон (засклений), регулярно поливати і обприскувати, щоб була висока вологість. Хвойні рослини люблять вологе повітря. Тоді є ймовірність, що вона доживе до весни, і її можна буде пересадити в землю”, – сказала Валентина Сафронова.

попередня статтяНастя Каменських “закрутила голову” танцями в чорному бюстгальтері
наступна статтяЯк лужні ванни допоможуть уповільнити старіння та зміцнити імунітет
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я