5 надихаючих історій про великих жінок, яким нестандартна зовнішність допомогла досягти успіху

0
5 надихаючих історій про великих жінок, яким нестандартна зовнішність допомогла досягти успіху
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сьогодні ідеалів більше нема. В епоху горезвісного diversity, повсюдної толерантності та усвідомленого бодіпозитиву дуже дивно почути, що чиясь зовнішність не проходить під загальноприйнятий стандарт. Але в минулому столітті все було інакше: жінки змушені були «підганяти» себе під деякі рамки, щоб відповідати очікуванням оточуючих. Особливо, звичайно, це стосувалося голлівудських дів, з якими відмовлялися співпрацювати продюсери через «надто велику» вагу або «надто широкий» ніс. Але наші героїні пішли проти системи і змогли довести, що зовнішність не важлива, важливіша унікальність.

Марлен Дітріх

На початку кар’єри Марлен була звичайною актрисою, однією з багатьох. У дитинстві її дражнили товстушкою, а режисер, до якого вона вирушила на перші проби, заявив, що вона більше схожа на бегемота, ніж на зірку екрану. Але все ж таки запропонував їй роль. Зовнішність Дітріх почала змінюватися з приходом слави: вона то худла, то знову повніла, але її популярності це зовсім не заважало. Єдине, що залишалося незмінним — «фірмовий» широкий ніс актриси, який вона зовсім не хотіла виправляти.

Гала

Гала та Сальвадор Далі
Гала та Сальвадор Далі

Сучасники відзначали, що в музі великого Далі не було нічого особливого: худенька, з довгим носом і близько посадженими очима, вона була схожа на циганку. Справжнє ім’я Гали – Олена Дьяконова, і народилася вона у Казані. Усю юність майбутня зірка мріяла про славу і життя у великому місті, і при першій же нагоді залишила батьківський будинок, зв’язавши своє життя з письменником Еженом Гренделем. Саме в Європі, де жив її обранець, вона познайомилася із Сальвадором Далі, який закохався у неї без пам’яті – і це було взаємно. Їхня історія кохання тривала до самої смерті Гали в 1982 році.

Жаклін Кеннеді

Зовнішність Жаклін Кеннеді була далекою від ідеалу, але чоловічою увагою дівчина користувалася ще зі школи. Вся справа в тому, що Жаклін була досить обачливою людиною і розуміла, що красою їй нікого заворожити не вдасться, а отже, треба багато вчитися і підкорювати оточуючих інтелектом та вмінням подати себе. Після трагічної смерті чоловіка, президента Джона Кеннеді, Жаклін вийшла заміж за Арістотеля Онассіса, грецького судноплавного магната.

Лайза Міннеллі

Мати і батько Лайзи були голлівудськими зірками, тому від народження дівчинці була приготовлена ​​пряма дорога у світ кіно. Нестандартна зовнішність юної артистки – великий ніс та кругле «неаристократичне» обличчя – не завадили Міннеллі досягти свого. Лайза твердо вирішила йти до кінця: заради кар’єри вона покинула школу — і не помилилася. Світова слава прийшла до неї після виходу на екрани фільму Боба Фосса «Кабаре», в якому вона зіграла співачку і з’явилася в кадрі з короткою стрижкою, яка потім стала її візитною карткою.

Фріда Кало

Зовнішність Фріди, далека від узвичаєних ідеалів краси, незмінно притягувала чоловіків. Навіть чорні брови, що зрослися, і невеликі вусики над верхньою губою надавали художниці екзотичності і духу бунтарства. Перед харизмою цієї жінки не міг встояти не лише Дієго Рівера, а й революціонер Лев Троцький, котрий кілька разів відвідував будинок художниці в Мексиці.

попередня статтяЯкі яблука принесуть максимальну користь для організму: свіжі, сушені чи печені
наступна статтяЕксперти назвали 5 корисних для здоров’я властивостей холоду
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я