...
ГоловнаКулінаріяДля чого закопують волосся з гребінця у горщики з квітами

Для чого закопують волосся з гребінця у горщики з квітами

Підпишіться на нас:

Давайте розглянемо це питання. Звучить воно дещо дивно, але дійсно деякі жінки волосся з гребінця не викидають у смітник та не змивають в унітазі. Є така народна прикмета, що викидати не можна, бо голова буде боліти або може щось статись.  Просто для людей, які в неї вірять, це серйозне питання. Зрештою, всі можуть закопувати волосся у горщики із квітами. Чому? Розкажемо про це далі.

Для чого це роблять

Виявляється, волосся з гребінця може принести користь. Це ефективна підкормка для домашніх квітів. Вони виконують роль стимулятора росту. Звичайно, є певні деталі, які треба враховувати.

Якщо волосся закопати у землю із хворим вазонком, то це допоможе йому поновити сили. Зробіть у субстраті ямку та покладіть туди волосся. Природний процес розкладання зробить свою справу. Ґрунт наповниться поживними мікро- та макроелементами. Зверніть увагу, що така процедура виконується лише з натуральним волоссям. Пофарбоване для цієї цілі не підходить. Навіть може більше нашкодити, ніж допомогти.

Якщо хтось пробував такий метод підкормки для домашніх квітів, розкажіть про результат в коментарях. Це той випадок, коли проста прикмета може бути корисною у побуті.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...