Як приготувати соковиту та ароматну моркву по-корейськи

0
Як приготувати соковиту та ароматну моркву по-корейськи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготуйте корейську моркву за цим рецептом, щоб більше не йти по магазинну. Багато хто купує корейську моркву у супермаркеті, але її можна приготувати вдома. Це не так складно, як здається. Займає зовсім небагато часу і не потребує дорогих продуктів.

Подробиці

Для приготування візьміть:
  • 1 кг моркви 100 мл олії
  • 1 головка часнику
  • 1 ст.л. солі
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. оцту
  • 1 ч.л. червоного меленого перцю
  • 1 ч.л. чорного меленого перцю
Помийте та почистіть моркву. Якщо овоч сухуватий, замочіть його на 2-3 години у холодній воді. Морква вбере вологу і знову буде соковитою. Для такої страви потрібна тонка, як локшина, соломка. На звичайній тертці таку не натреш. Тому використовуйте спеціальну. Натерту моркву складіть у глибоку миску, щоб було зручно перемішувати.
Нашатковану моркву посипте сіллю, цукром, червоним і чорним перцем. Також можна використовувати готову суміш приправ для корейської моркви та додавати спеції на свій смак. Так, багатьом подобається в цій закусці смак меленого коріандру та каррі.
Додайте оцет, перемішайте руками і залиште на 10-15 хвилин. За цей час морква має пустити сік. Доки морква настоюється, почистьте і пропустіть через прес часник. Посипте моркву, але не перемішуйте. На сковороді розігрійте (проте не кип’ятіть!) олію. Вилийте її на часник. Все ретельно перемішайте за допомогою двох виделок.
Морква по-корейськи майже готова. Потрібно лише розкласти її по герметичних пластикових контейнерах і прибрати в холодильник на 5-6 годин, а краще на ніч. Корейська морква може зберігатися у холодильнику до двох тижнів. Так що сміливо готуйте про запас.
попередня статтяЩо робити при болях в горлі у вагітних
наступна статтяІдея, як скласти пакети для економії місця
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я