Що робити при болях в горлі у вагітних

0
Що робити при болях в горлі у вагітних
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас болить горло на першому триместрі вагітності, то намагайтеся обмежити медикаменти при лікуванні. Довірте здоров’я народним, перевіреним роками, засобам. Проте погоджуйте з лікарем, щоб все було під контролем.

Подробиці

Часто на першому триместрі організм жінки стає більш слабким. Всі сили йдуть на перевлаштування імунітету та загалом системи. Підхопити вірус можна на будь-якому кроці.

Якщо відчуваєте біль у горлі, то перше, що треба робити: багато пити і полоскати горло. Ідеальним засобом, що ефективно діє, стане календула. Потрібно 1 ч.л. сухих нагідок залити окропом і залишити настоятися на 5-10 хвилин.

Після чого процідіть через ситечко та охолодіть, щоб комфортно було полоскати. Повторюйте полосканню 3-4 рази на день і біль у горлі мине без шкоди для майбутнього малюка.

попередня статтяОригінальні рулети з печінки на святковий стіл
наступна статтяЯк приготувати соковиту та ароматну моркву по-корейськи
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я