...
ГоловнаКулінаріяЯк треба відварити пельмені, щоб вони були апетитні на вид

Як треба відварити пельмені, щоб вони були апетитні на вид

Підпишіться на нас:

Пельмені – страва, яку полюбляють студенти за їх швидке приготування. Але звісно, що наліплені вдома, домашні пельмені значно смачніші за магазинні. Але їх ще потрібно вміти правильно приготувати.

Більшість людей не вміють відварювати пельмені правильно. А їх можна приготувати так, що це буде смачний та ароматний обід, яки й захочеться повторити.

Подробиці

Знаючи певні секрети, зовсім не важко їх правильно приготувати. Ми звикли, здебільшого, відразу витягши пельмені з морозилки, кидати у киплячу воду. Це не правильно.

Від перепаду температур тісто пельменей просто перетвориться на комок. Пробувати таку страву навряд чи хтось захоче.

Рекомендуємо відразу після закипання води додати в каструлю склянку холодної кип’яченої води. А потім слід закидати пельмені.

Або краще, якщо ви витягнете пельмені з морозильної камери за 15 хвилин до того, як будете їх готувати. Вони трішки підтануть. Вже після цього слід їх одразу закинути у киплячу воду.

Така хитрість також допоможе зберегти апетитний вид вашої страви.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...