Оригінальні рулети з печінки на святковий стіл

0
Оригінальні рулети з печінки на святковий стіл
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо вам хочеться на святковий стіл щось із печінки, але вже набридло їсти печінкові торти, то приготуйте рулети. Вони не лише виглядають гарно, а й дарують неймовірно цікаве гастрономічне поєднання з корейською морквою.

Подробиці

Для приготування таких рулетів потрібно зробити печінкові млинці. Їх готують за принципом, як для торта, але тісто більш рідке, щоб при скручуванні не тріскалося.

На 500 г печінки візьміть 2 яйця, 100 г борошна, 100 г смаженої цибулі. Печінку пропустіть через м’ясорубку разом із цибулею та додайте інші інгредієнти, а також на смак сіль та перець, зробивши тісто.

Смажте печінкові млинці з обох сторін на гарячій сковорідці. А коли охолонуть, то формуйте рулети. За бажанням змастіть млинець вершковим сиром або майонезом, викладіть рівномірно корейську моркву та заверніть.

Такі млинці гарно подавати у розрізі.

попередня статтяЯк приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі
наступна статтяЩо робити при болях в горлі у вагітних
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я