...

Які продукти потрібно додати в курячий бульйон, щоб страва вийшла прозорою та смачною

Підпишіться на нас:

Якщо ви хочете приготувати смачний курячий бульйон, то вам краще підійти творчо до формування списку інгредієнтів.

Деякі продукти харчування дозволять досягти дуже вражаючих результатів.

Подробиці

На які з них варто звернути увагу

Морква

Цей компонент є класичним, тому відмовлятися від нього не варто. Морква робить страву більш корисною, смачною та поживною.

Овоч можна додавати у свіжому вигляді, розділивши його попередньо на 3-4 частини. Для того щоб надати більш інтенсивного смаку і аромату бульйону, моркву можна запекти в духовці.

Цибуля

Цей продукт також відноситься до списку базових, проте є два варіанти його застосування. Перший найпростіший: цибуля чиститься від лушпиння і додається в каструлю на самому початку.

Другий варіант оригінальніший: необхідно вимити цибулю з лушпинням і відправити її до бульйону. Лушпиння цибулі здатне забезпечити більш красивий насичений колір супу.

Для пікантності

Якщо ви любите індійську та азіатську кухні, то вам можна спробувати зробити бульйон більш пікантним та зігріваючим. Для цього потрібно взяти корінь імбиру, очистити його від шкірки та додати до каструлі.

У бульйону з’явиться дуже незвичайний смак та аромат.

Селера

Якщо ви хочете зробити бульйон більш корисним і смачним, то не варто оминати селеру. Цей овоч потрібно розрізати на кілька частин і відправити варитися.

Інші компоненти

Як виявилося, в курячий бульйон можна вводити різні компоненти для того, щоб зробити його смачнішим. Наприклад, можна додати кілька шматочків очищеного гарбуза.

Інші кухарі рекомендують додавати до складу лісові гриби.

Також добре впливають на якість бульйону пастернак, ріпа, корінь петрушки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я