Як приготувати торт «Наполеон» без випікання

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Думаєте, що готувати торт довго? Зовсім, ні. Улюблений всіма «Наполеон» можна зробити без випікання коржів. Зекономити час допоможе печиво «Вушка». Ваше завдання полягає лише в приготуванні крему та складанні торта.

Інгредієнти

  • 3 ст. молока (750 мл);
  • 130 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 3 ст.л. борошна (з невеликою гіркою);
  • 20 г ванільного цукру;
  • 60 г вершкового масла;
  • 500 г листкового печива «Вушка»;

Як приготувати торт

Отже, треба зварити крем. У каструлю вилийте молоко, додайте цукор та доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Окремо потрібно з’єднати борошно та яйця. Ретельно їх вимішайте, щоб не було грудочок. Якщо вони лишаться, то крем вийде неоднорідним.

Далі гаряче молоко потрібно тонкою цівкою влити до маси з борошна та яєць. Ретельно перемішуйте та ставте на малий вогонь. Продовжуйте постійно помішувати крем. Він має загустіти. Потім зніміть з плити та додайте в нього вершкове масло та ванільний цукор. Накрийте кришкою, дайте постояти протягом 15 хвилин.

Торт збирати дуже просто. На дно форми покладіть трохи крему. Зверху шар з печива. Потім знов крем та печиво. Нашаровувати торт потрібно до закінчення інгредієнтів. Декілька вушок покришіть та посипте крихтами верхній шар. Торт лишіть постояти при кімнатній температурі протягом 1-2 годин, щоб печиво стало м’якішим. Потім накрийте форму плівкою та поставте в холодильник.

Торт робиться швидко, а наполеонівські мотиви без випічки яскраво прослідковуються. Такі рецепти на вагу золота, коли часу обмаль, а чогось солоденького дуже хочеться. Смачного!

попередня статтяГарбуз та фета — ідеальна на смак салатна пара
наступна статтяЯк правильно накрити молоді саджанці на зиму, щоб вони не зіпріли та не почали проростати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я