Як готувати та з чим подавати мариновані яблука

0
Мариновані яблука
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі знають про мариновані гриби, огірки, капусту. Це звучить звично та багато людей це готують. Мариновані фрукти — дещо менш класичне, оскільки з них переважно готують варення або начинки для десертів.

Якщо у вас виявилось багато яблук і ви не знаєте, куди їх діти, спробуйте приготувати їх незвичним для себе способом. Мариновані яблука можна додавати у салати, до м’ясних страв. Вони скорше є другорядним компонентом, ніж самостійною складовою чи закускою.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобляться такі компоненти:

  • солодкі тверді яблука — 1 кг;
  • оцет (10%) —  0,5 ст.;
  • цукор —  400 г;
  • гвоздика;
  • кориця.

Як приготувати

Яблука вимийте та очистіть. Маленькі фрукти розріжте навпіл, великі — на 4 частини. Яблука очистіть від насіння, залийте двома стаканами води та проваріть. Потім їх треба процідити та перекласти у банки.

У воду, яка залишилась після варіння яблук, додайте цукор, оцет, гвоздику та корицю. Проваріть та наповніть банки з яблуками. Закатайте кришками та простерилізувати. Смачного!

попередня статтяІдея сніданку чи перекусу — запечений бутерброд з бринзою
наступна статтяПраска та фольга — що між ними спільного
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я