Замість светра з оленями: Кейт Міддлтон знайшла зручний варіант різдвяного кардигану

0
Замість светра з оленями: Кейт Міддлтон знайшла ідеальний варіант різдвяного кардигану
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Різдвяні светри із зображенням оленів, сніжинок та іншої новорічної атрибутики давно стали негласним символом зимового свята — вони зручні, теплі, а часом дуже кумедні. Кейт Міддлтон знайшла більш елегантну альтернативу цьому предмету гардеробу – ідеальний різдвяний кардиган Miu Miu червоного кольору із золотими гудзиками та білим коміром та манжетами. Щоб кардиган залишався єдиною яскравою деталлю образу, герцогиня Кетрін поєднувала його із класичними чорними штанами.

У такому елегантному святковому образі Кейт з’явилася у Вестмінстерському абатстві, де допомогла прикрасити ялинку та записала традиційне різдвяне звернення. Цього року її мова була присвячена пандемії та її героям – лікарям, вчителям та волонтерам.

«Ми пережили такий похмурий час. Ми зіткнулися з такою кількістю проблем, втратили наших близьких. Крім того, ми були емоційно та соціально ізольовані один від одного. Я думаю, ця розлука дала нам зрозуміти, наскільки ми потребуємо один одного і як доброта і любов можуть принести нам втіху та полегшення у скрутні часи», — сказала герцогиня.

попередня статтяЗелена дієта: свіжий підхід до схуднення
наступна статтяЯк виглядати стильно в простих базових речах – беріть приклад з Кендал Дженнер
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я