Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

0
Як швидко і смачно замаринувати м'ясо для шашлику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає.

Подробиці

У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли такої кількості часу немає в розпорядженні.

Швидкий маринад для свинини можна приготувати на основі пива. Для початку потрібно скласти в пакет нарізане для смаження м’ясо, потім туди додати нарізану кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші спеції до смаку, все це ретельно перемішати.

Потім пакет ставиться вертикально і вміст заливається темним пивом. Далі з пакета максимум видавлюється повітря, пакет закривається. І для маринування вистачить часу, який знадобиться, щоб доїхати до пікніка.

Яловичий стейк для барбекю можна замаринувати за допомогою оливкової олії. Стейки також укладаються в пакет, додається оливкова олія (чайна ложка на стейк), потім – свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль на смак. Потім повітря видавлюється і пакет надійно закривається. І теж для маринування в такий спосіб знадобиться небагато часу.

попередня статтяНезвичайне варення з гарбуза зі смаком манго
наступна статтяЯк виростити кріп на підвіконні
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я