Які продукти зіпсують котлетний фарш

0
Як приготувати котлети з баклажанів: м'яса не треба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожна господиня має свій особливий спосіб приготування котлет. Багато хто при цьому любить експериментувати з рецептами у спробах здивувати домочадців смачним м’ясним частуванням.

Але не завжди реальність та очікування збігаються. Справа в тому, що далеко не всі інгредієнти підходять для приготування апетитної та ароматної страви.

Подробиці

Розберемо докладніше, що не варто додавати у фарш, щоб не зіпсувати обід.

Що не можна додавати у фарш

Свіжий білий хліб зробить котлети сухими. Краще використовувати розмочені панірувальні сухарі. Також підійде для цієї мети і трохи черства булка або хліб, але попередньо цей продукт треба замочити у воді.

Багато хто звик розмочувати хліб саме в молоці. Але він не дає м’ясному смаку добре розкритися згодом. Також про соковитість та м’якість доведеться забути.

Чистий яловичий фарш не треба використовувати. Краще розбавити його з курячим або свинним фаршем, щоб покращити консистенцію, смак та запах.

Раніше деякі господині вважали, що соковитості додасть шматочок льоду у фарші. Це велика помилка. Краще додати трохи мінеральної води для цього.

Також не повинно бути в котлетному фарші часнику, але додати цибулю варто. При цьому він повинен бути попередньо подрібнений і обсмажений на вершковому маслі, щоб смак був м’який і приємний.

попередня статтяПечиво брауні — це така смакота, що за вуха не відтягнути
наступна статтяЯк розмножити бегонію: «секрети» досвідчених дачників
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я