Рецепт корисного десерту, який “врятує” фігуру ласунів

0
Рецепт корисного десерту, який
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Думаю, багато хто згадає той момент після вечері, коли дуже хочеться з’їсти щось солодке. Щоб не потрапити в пастку і не їсти промислові далеко не корисні цукери, варто вивчити кілька рецептів, серед них представлений у цій статті – корисний та функціональний десерт, який допомагає не споживати мільйони консервантів та відмовитись від безлічі шкідливих десертів.

В основі цього корисного десерту фініки, арахіс та темний шоколад, і всі ці інгредієнти мають ряд переваг та поживних речовин, які відмінно підходять для функціонування організму.

  • Фініки допомагають травленню, дають енергію, зміцнюють імунну систему та багато іншого.
  • Шоколад кориснийдля мозку.
  • Арахіс багатий білком, антиоксидантами та іншими корисними мікроелементами.

Тепер, коли ми знаємо всі переваги, приступимо до рецепту цієї солодощі.

Що знадобиться

Складові:

  • фініки;
  • арахісове масло;
  • кокосове масло;
  • темний шоколад.

Приготування

  1. Перший крок до приготування цього корисного десерту – вибрати крупні фініки з великою кількістю м’якуша та великою кількістю місця для начинки.
  2. Потім розрізати навпіл фініки і наповнити невеликою кількістю арахісового масла, приблизно по чайній ложці на кожен фрукт. Наповнивши їх усі, помістити в морозильну камеру на 30 хвилин, щоб арахісове масло затверділо та полегшило розтоплення шоколаду.
  3. У скляну миску додати плитку напівсолодкого шоколаду і поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд. А якщо шоколад не розтане повністю, то ще на 30 секунд.
    Важливо не ставити на хвилину або більше прямо в мікрохвильову піч, щоб шоколад не підгорів.
  4. Після розтоплення додати чайну ложку кокосового масла і добре перемішати, щоб маса стала блискучою.
  5. Вмочити всі фініки в шоколаді і покладіть їх на тарілку, застелену пергаментним папером. Забрати в морозилку ще на 20 хвилин.

Смачного!

попередня стаття5 речей на кухні, на яких не варто заощаджувати
наступна статтяВишневий сік чудово підходить для підтримки краси та здоров’я, його варто пити щодня
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я