Оригінальне печиво-хрустики з кукурудзяних пластівців без випікання

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей рецепт розрахований на 35 штук. Всім вистачить до чаю. Це печиво дуже смачне, бо в ньому зібрані найкращі інгредієнти. Таке печиво можна і на святковий стіл подати.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні компоненти:

  • несолений фундук — 50 г;
  • лимонні цукати — 50 г;
  • гіркий шоколад — 200 г;
  • кукурудзяні пластівці — 200 г.

Як приготувати

Почніть з цукатів та горіхів. Їх треба подрібнити. Шоколад розламайте на шматочки та покладіть в металеву миску. Поставте її на водяну баню. Розтопіть шоколад, періодично помішуючи. Температура бані має бути помірною. Потім ще раз доведіть шоколадну масу до температури 38 градусів, щоб з’явився блиск.

Деко вистеліть кухарським папером. Рублений фундук та цукати змішайте з кукурудзяними  пластівцями. Полийте шоколадом та злегка перемішайте.

Двома чайними ложками відділіть від маси шматочки та викладіть на деко. Надайте печиву форму веж. Залиште застигати при кімнатній температурі. Потім обережно зніміть з паперу та гарно викладіть на тарілку. Чудове печиво — хрустке та дуже смачне. З такими інгредієнтами інакше й не могло вийти. Смачного!

попередня статтяЯкий сніданок із запропонованих оберете ви — грінки з начинкою чи теплий сендвіч
наступна статтяВсього 1 чайна ложка змусить ваші квіти шалено та безупинно цвісти
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я