Який сніданок із запропонованих оберете ви — грінки з начинкою чи теплий сендвіч

0
Теплі тости з начинкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В загальному запропоновані ідеї на сніданок схожі. Все це є різновидами теплих тостів чи грінок — кожен для себе називає їх по-своєму. Переваги цих швидких страв полягають у простоті приготування. А ще вони смачні. Нехай ваш ранок починається з теплого сніданку.

Грінки з сирною начинкою

Для приготування вам треба дві скибки хліба. В тарілці збийте трохи молока з одним яйцем. На хліб покладіть улюблений сир, накрийте другою скибкою. Обмокніть у молочно-яєчну суміш з двох сторін та підсмажте грінку з начинкою. Для цього можна використовувати рослинну олію, але у поєднанні із вершковим маслом буде смачніше.

Смажений сендвіч

Це ще один поживний теплий сніданок. Розігрійте сковороду із невеликою кількістю рослинної олії. Розбийте яйце та розподіліть його лопаткою чи виделкою. Треба зробити так, щоб помістилось 2 скибки хліба.

Яйце посоліть та дайте ще трохи чорного меленого перцю. На ваш смак можуть бути улюблені приправи. На яйце щедро посипте тертий сир. Зверху покладіть хліб поряд один з одним. Між скибками лишіть трохи місця, щоб потім їх можна було скласти. Хліб, сир та яйце мають прогрітись та склеїтись розплавленим сиром.

Переверніть все хлібом донизу. Тепер яйце зверху. Посипте його також тертим сиром, покладіть на одну половину хліба ковбасу або шинку, курячу грудку чи будь-що інше м’ясне. Закрийте другою половиною хліба з яйцем. Тепер у вас вийшов багатошаровий смажений сендвіч.

Обирайте ваш варіант сніданку. Не ходіть працювати на голодний шлунок. Запасайте силою та енергією. Смачного!

попередня статтяЦей засіб врятує вашу каструлі та сковороди від бруду
наступна статтяОригінальне печиво-хрустики з кукурудзяних пластівців без випікання
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я