Секрет тонких млинців, які не прилипають до сковорідки

0
Секрет тонких млинців, які не прилипають до сковорідки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тонкі млинці — мрія кожної господині, але іноді вони прилипають або тісто з грудочками. Щоб випікати ідеальні млинці, потрібно всього лиш знати важливі секрети. Досвідчені господині рекомендують дотримуватися 3 порад, щоб млинці були тонкі, мов пелюстка, при цьому м’які й ніжні.

Подробиці

  1. Рецептів є багато, який би ви не обрали, спробуйте 50% рідини замінити на окріп. Його варто додати наприкінці приготування тіста. Саме гаряча вода заварює тісто, робить його еластичним під час наливання на сковорідку.
  2. Чим більше яєць, тим краще. Це не так. На 300 мл рідини достатньо одного яйця. Якщо на 0,5 літра молока/води ви берете 5 яєць, то млинці будуть “дубові”, сухі та крихкі.
  3. Для того, щоб млинці не прилипали, не робіть надто солодке тісто. Регулюйте смак млинців начинкою, а в тісто варто додати 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Не обов’язково мати антипригарну сковорідку. Добре готувати і на звичайній чавунній, якщо змастити перед першим млинцим шматочком сала. При цьому в саме тісто додати 1-2 ст.л. олії без запаху.
попередня стаття4 важливі поради, як варити свинячу гомілку
наступна статтяВідмийте наліт в унітазі одним продуктом із кухні
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я