Як правильно і без наслідків відмовитись від солодкого: поради від фітнес тренера

0
Як правильно і без наслідків відмовитись від солодкого: поради від фітнес тренера
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі ми знаємо, що цукор – це залежність, ми не можемо без солодкого, без цукерок, тортиків та тістечок. Але якщо ми хочемо покращити якість життя, якщо ми хочемо схуднути, набрати м’язову масу і упорядкувати наше тіло, нам потрібно відмовитися від солодкого.

Перше, що потрібно зробити, це викинути все солодке з дому.

Прибрати все, що заважає твоєму схуднення. Усі солодкі булочки, печиво, цукерки. Хтось може сказати, що в мене діти, діти їдять солодке, вони люблять це. Але хто привчив їх їсти солодке? Діти – це наше відображення, якщо ти вестимеш здоровий спосіб життя і їсти корисні продукти, то й діти візьмуть із тебе приклад і теж полюблять це. Давайте дітям правильні та корисні продукти, солодощі можна замінити на фрукти, може навіть сухофрукти. З дитинства формуватимуться правильні звички у вашої дитини.

Це дуже важливий момент, якщо ти десь залишиш заначку, вона не дасть тобі спокою, ти обов’язково дістанешся до неї та з’їсиш. Тому попіклуйтесь про те щоб вдома не було солодощів зовсім.

Друге, не доводь себе до тваринного голоду

У цьому може допомогти дробне харчування, їште 3-4 разів на день. Якщо ви завжди будеш ситим, організму не захочеться з’їсти якусь гидоту у вигляді тортика, щоб поповнити свої запаси. Бери їжу з собою, немає можливості, зараз купа інших варіантів та доставка їжі, і на кожному розі кафе та ресторани, де можна нормально поїсти. Більше їж білка та клітковини.

Третє – потрібен час.

Так, відразу відмовитися від залежності, від звички, яку ти виробляв довгий час, не вийде. Знадобитися приблизно від тижня до двох тижнів. Повністю відмовитися вийде приблизно за місяць. Тут залежить і від вашого бажання теж і наберися терпіння, у кожній справі треба працювати і бути терплячим. Результат, який ти отримаєш, вартий того.

Четверте, знайди мотивацію.

Дай обіцянку, дай її собі чи знайомим. І звичайно обов’язково постав перед собою ціль. Мета стати стрункішими, мета бути здоровими, мета зберегти якість шкіри.

Коли, як не зараз? У нас немає другого шансу, саме зараз треба щось міняти, якщо цього не зробиш ти, то ніхто інший за тебе не зробить.

Коли якщо не зараз ставати гарним та сильним? Коли починати любити себе та піклуватися про себе? Потрібно діяти тут і зараз. Прийми рішення та відповідальність за своє життя. Почни сьогодні.

Це складно, але можливо. Просто вирішіть собі і зрозумійте, що плюсів від відмови від солодкого маса, а мінусів зовсім немає. Їште більше фруктів, які містять мінімум цукру і іноді можна додати до раціону протеїнове печиво або батончики, обов’язково вивчайте склад. Деякі протеїнові та фітнес батончики містять цукор.

Намагайтеся готувати правильні десерти, це корисно і дуже смачно.

Почніть любити себе і піклуватися про себе, своє тіло і здоров’я!

попередня статтяПриготуйте такий незвичний варіант котлет: виходять смачні та соковиті
наступна статтяЯк зробити смажені гриби ще смачнішими: секрет у сухому обсмажуванні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я