Не завжди можна поливати орхідею часниковою водою

0
Орхідеї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В порадах квіткарів часто можна побачити застосування часникової води. Це один з найпопулярніших засобів для підживлення. В ньому велика кількість мінеральних солей та органічних кислот, антиоксидантів.

Коли орхідея починає втрачати силу, то часникова вода здатна повернути її до життя за лічені дні. Підвищення імунітету, оздоровлення ґрунту — все це забезпечує часник.

Коли не застосовують часниковий настій

В деяких випадках цей настій дійсно не рекомендується застосовувати. Наприклад, в період цвітіння. Як би це дивно не звучало, але настій може зашкодити не лише бутонам, але і рослині в загальному. Квітки орхідеї можуть просто зів’янути.

Пам’ятайте, що часниковий настій використовують протягом обмеженого проміжку часу. Рекомендується не частіше, ніж 1 раз на 2 тижні.

Зверніть увагу на концентрацію розчину. Якщо настій вийшов надто часниковим та міцним, розбавте його водою. Зберігати у холодильнику можна не довше 3 днів.

Бережіть ваші орхідеї, піклуйтесь про них, тоді вони будуть радувати вас своїми барвистими квітами.

попередня статтяШвидкий шоколадний рулет з сирною начинкою без випікання
наступна статтяГотуємо лапшу з грибами в азіатському стилі — фантастично смачно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я