Покладіть листя цієї рослини у льох, щоб овочі та фрукти не стали гнилими

0
Папороть
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для тривалого зберігання овочів та фруктів у льосі має бути оптимальна вологість. Не завжди виходить швидко привести показник до потрібного значення. Скористайтесь хитрістю, яка допоможе врятувати ситуацію.

Що за секретний засіб

Листя папороті — ось секретний засіб. Справа в тому, що рослина має антисептичну властивістю. Це попереджає утворення цвілі та гнилі. Зірвіть у лісі папороть та вкрийте нею овочі та фрукти у льосі.

Можна ще в червні та липні зібрати листя, висушити та вистелити ним полиці та ящики. Зверніть увагу, що папороть має контактувати із овочами та фруктами. Ви будете здивовані ефективності. Спостереження доводять, що ризик виникнення цвілі та гнилі знижується на 75%.

Папороть врятує ваш врожай. Зробіть заготовку в більшому розмірі, щоб додатково розкласти листя ще й на підлозі. Простий та незатратний спосіб, який люди використовують роками.

попередня статтяТоп-5 кращих кулінарних порад для господинь
наступна статтяВершковий торт без випічки за 30 хвилин з 4 інгредієнтів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я