Спосіб зробити об’ємне укладання без фена є: і це дуже просто

0
Спосіб зробити об'ємне укладання без фена є: і це дуже просто
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відсутність об’єму біля коріння волосся — одна з найпоширеніших проблем, яка постає особливо гостро в холодну пору року, коли ми не виходимо на вулицю без головного убору. Найпростіший спосіб повернути волоссю об’єм, який збережеться надовго, – укладання феном з використанням спеціальних засобів для прикореневого об’єму. Однак це забирає певну кількість часу, та й гарячі укладання не всі люблять. На щастя, придбати об’ємну шевелюру тепер можна і без фена (і інших інструментів для укладання), і лайфхак ми, зрозуміло, знайшли в TikTok. Техніка Flip & Clip («перевернути і заколоти») стрімко набрала популярності в соцмережі, і це не дивно, адже результат вас напевно приємно здивує.

Спосіб зробити об'ємне укладання без фена є: і це дуже просто

Отже, все, що вам знадобиться, це гребінець і пара шпильок для волосся. Спочатку ретельно вимийте волосся, як завжди. Перед миттям можна нанести пілінг для шкіри голови: він видалить ороговілі клітини шкіри і волосся краще збереже об’єм. Тепер за допомогою гребінця відокремте передню частину волосся і розділіть на прямий проділ. Потім перекиньте пасма на протилежні сторони і заколіть шпильками. Тепер можна спокійно зайнятися будь-якими справами, поки волосся не висохне природним чином. Коли ви знімете шпильки, волосся набуде помітного об’єму біля коріння.

попередня статтяНіжна паста у вершковому соусі: рецепт ідеальної вечері всього за 30 хвилин
наступна статтяРецепт осені: баклажани в медовому соусі на швидку руку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я