Як виростити на підвіконні квітку молодості та кохання, яка зачаровує ароматом та красою

0
Гіацинт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гіацинт — квітка голландського походження, хоча біологи кажуть, що вона з інших країв. А саме з Балкан, Малої Азії чи Месопотамії. Яка б не була країна походження, але цю красу ви також можете виростити на своєму вітчизняному підвіконні.

Що відомо про квітку

Гіацинт приваблює своєю красою. Він невибагливий у догляді, тому не потребує постійної уваги, як деякі кімнатні квіти. Гіацинт допомагає очистити енергетику людини та позбавити поганих сновидінь. Народні вірування кажуть, що у домі, де він росте, ніколи не буває сварок.

Вирощування та догляд

Для вирощування в домашніх умовах потрібно створити рослині мікроклімат, який буде наближений до садового. Зверніть увагу, що цвісти кожен рік гіацинт не зможе. У кімнатних умовах він може бути протягом 1-2 років, а потім треба висаджувати у відкритий ґрунт для поновлення сил його цибулин.

Висаджують цибулини по 1-3 штуки у горщик. Бажано, щоб вони були впритул одна до одної. У горщику треба зробити дренажний шар на дні. Це може бути пісок, торф, компост. Верхівка цибулини має виглядати із землі на ⅓. Щоб уникнути загнивання, самий верхній шар варто зробити з піску.

Обирайте місця для висаджування із достатньою кількістю світла та без протягів. В літній сезон рослину бажано забирати з підвіконня.

Треба стежити за поливом. Ґрунт має бути вологий, але без застоїв води. Від цього цибулини можуть почати загнивати. Сухим субстрат також не повинен бути. Якщо треба підживити рослину, використовуйте засоби для цибулевих рослин.

попередня статтяПриготуйте «Наполеон» всього за 30 хвилин з 3 інгредієнтів
наступна статтяЯк зробити сир на кшалт «Маскарпоне» із сметани за 5 хвилин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я