Приготуйте «Наполеон» всього за 30 хвилин з 3 інгредієнтів

0
Торт «Наполеон»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Швидкі рецепти допомагають не простоювати тривалий час на кухні. Такого характеру і рецепт торта «Наполеон». Існує версія, що його вигадали у Франції в 1645 році. Завдячувати треба кондитеру того часу Клавдію Геле, бо це він придумав багатошаровий десерт із хрустких коржів та крему. Спробуйте приготувати його за швидким сучасним рецептом.

Інгредієнти

Вам знадобиться підготувати лише ці компоненти:

  • листкове тісто — 750 г;
  • згущене молоко — 1 б.;
  • вершковий сир — 400 г.

Як приготувати

Економія часу виходить, оскільки в рецепті використовується готове листкове тісто. Розріжте його на 4 квадрати та поставте випікатись при температурі 220 градусів. Скоринку верхню зніміть ножем та подрібніть на крихти для посипки.

Приготування крему займає лічені хвилини. Вершковий сир з’єднайте із банкою згущеного молока та збийте блендером до однорідної маси.

Лишається тільки перекласти кремом листкові коржі та посипати крихтами. Всього 30 хвилин на приготування, а результат відмінний. Смачного!

попередня статтяЯк замаринувати скумбрію в домашніх умовах — шикарний результат гарантовано
наступна статтяЯк виростити на підвіконні квітку молодості та кохання, яка зачаровує ароматом та красою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я