Як врятувати квашену капусту, якщо вона виявилася занадто кислою: прості способи

0
Як врятувати квашену капусту, якщо вона виявилася занадто кислою: прості способи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В осінній період багато господинь займаються приготуванням квашеної капусти.

Зазвичай метою є створення помірно кислої страви. Але не переборщити зі смаком не так вже й просто.

Нерідко квашена капуста можна перекваситись і  набути надмірної «кислинки». Це може статися з різних причин. Наприклад, неправильна температура зберігання або інші фактори.

Відразу варто наголосити, що квашена капуста з надлишком кислоти цілком придатна до вживання.

І все ж у багатьох гурманів з’являється бажання зробити смак страви трохи ближчою до нейтральної. Досягти такого результату можна кількома способами.

Промити водою

Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти.

Замочити у воді

Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану. В глибокій ємності залиште капусту приблизно на чверть години. Потім злийте воду і заправте капусту сіллю та рослинною олією за смаком. Додайте дрібно нарізану цибулю.  Можна ще зовсім трішки додати цукру або меду. І “вуаля” смачна капуста готова!

попередня статтяТренер розкрив секрет збереження підтягнутого тіла після 40 років
наступна статтяЯк зберегти редис свіжої надовго: оригінальний лайфхак
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я