Лимон — корисний помічник у побуті та на кухні

0
Лимони у побуті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цитрус має силу справлятись із забрудненнями та дезодорувати повітря в приміщенні та у меблевих шафах. Розповімо декілька способів, як можна застосовувати лимонну корисну дію у побуті.

Спосіб № 1

Запах  котячого туалету неприємно відчувати. Аерозольні  освіжувачі повітря можуть тільки погіршити справу. Щоб позбутись надокучливого запаху, розріжте навпіл лимон, та покладіть зрізом доверху у кімнаті чи ванній, де стоїть котячий лоток. Лимонний аромат швидко виправить ситуацію із запахом.

Спосіб № 2

В холодильнику також трапляється неприємний запах. Щоб його позбутись, змочіть ватну кульку лимонним соком та покладіть у холодильник на декілька годин. Можна просто половинку лимона покласти на полицю. При наявності продуктів, які псують запах, спосіб не допоможе. Спочатку їх позбудьтесь, а потім кладіть лимон.

Спосіб № 3

Очищення мікрохвильової пічки буде безпроблемним. Для цього у мисці із водою (1,5 ст.) розмішайте 3 ст.л. лимонного соку. Посуд має бути придатний для мікрохвильовок. Поставте в середину та включіть на високій потужності на 5-10 хвилин. Лишиться потім лише прочистити поверхню губкою.

Прості способи використання лимонного соку. Кислота у його складі та сильний аромат — переваги, які вдало можна застосовувати на свою користь.

попередня статтяСалат з печериць — класичний смак для поціновувачів грибів
наступна статтяПечериці у форматі «фрі» — вдала та проста закуска
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я