Несподіваний інгредієнт для тушкованої капусти, щоб страва вийшла ароматнішою та смачнішою

0
Тушена капуста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тушкована капуста популярна та смачна страва. Її дуже часто готують на гарнір. В кулінарних традиціях приготування капусти існує багато секретів, які допомагають зробити страву насиченішою та ароматнішою. Такий ефект можна отримати за допомогою додавання нових інгредієнтів.

Що додати нового до капусти

Тушена капуста вдячно приймає введені нові інгредієнти, обмінюючись з ними смаками. Сметана робить страву ніжнішою та з вершковим акцентом. Томатна паста додає приємну кислинку, яка гармонійно поєднується із нейтральною капустою.

Найцікавіший варіант виходить із додаванням грибів. Вони мають насичений та виражений індивідуальний смак. Якщо вас цікавить отримання нових смаків, спробуйте капусту із копченою рибою. Кожен новий інгредієнт робить страву незвичайною.

Щоб страва отримала нового «звучання», додайте кмин. Це універсальна спеція, яка робить капусту ще цікавішою. Кмин варто додавати у будь-які страви з капусти. Навіть квашена капуста з ним виходить апетитнішою. Спробуйте нові смаки для капусти або поділіться своїми кулінарними експериментами у коментарях.

попередня статтяДля чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет
наступна статтяЩо робити із кімнатними рослинами, якщо на їх пересадку не вистачає часу
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я