Осінній рулет із гарбузово-яблучною начинкою

0
Осінній рулет із гарбузово-яблучною начинкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо хочете підняти осінній настрій, приготуйте рулет із гарбузово-яблучною начинкою. Неймовірно ніжний на смак та легкий у приготуванні.

Подробиці

Для основи майбутнього рулету треба зробити бісквітний корж. Для цього візьміть 4 яйця. Відділіть білки від жовтків, перші збийте до стійкої білої піни. Додайте цукор у чотири заходи по 50 г і збийте до однорідної маси, щоб кристали цукру розчинилися.

Після цього на низьких обертах міксера додайте жовтки. Міксер більше не треба, візьміть лопатку та введіть 200 г просіяного борошна разом із розпушувачем (пів чайної ложки).

Обережно, щоб тісто не осіло, плавними рухами змішайте борошно із яєчною масою. Викладіть на пергамент. Форма має бути прямокутна. Тісто буде досить тонким, тому випікати треба швидко (до 10 хвилин при 200 градусах).

Готовий бісквіт викладіть на чистий рушник, зніміть пергамент та скрутіть рулет, залишивши до охолодження.

Тим часом зробіть начинку. 500 г яблук та 500 г гарбуза натріть, перекладіть у каструлю, додайте 2 ст.л. лимонного соку та 2 ст.л. цукру. Поставте на вогонь і варіть під кришкою 15 хвилин. Зніміть кришку, щоб випарувалася рідина. Зніміть із вогню, додайте пачку сухого желе (бажано зі смаком лимона або апельсину), перемішайте і залиште до повного охолодження.

Розгорніть корж-рулет, змастіть холодною начинкою та скрутіть. Загорніть в харчову плівку і покладіть у холодильник на 2-3 години, а краще на ніч. Можна посипати пудрою чи полити шоколадом при подачі.

попередня статтяЕфективні поради, як утримувати тепло в квартирі
наступна статтяСкраб для ніг для м’якості п’ят
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я