Що зробити, щоб дріжджове тісто піднялося і було «пишним»

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Працювати на кухні з тістом – приємна та захоплююча справа, яка принесе задоволення, особливо якщо в результаті випечуться смачні пиріжки, булочки чи пиріг.

Але якщо не дотримуватись певних правил, то випічка вийде зовсім не такою як очікувалось. Тісто вийде плоским, жорстким, не пухким.

Подробиці

Такої помилки можуть припуститись молоді малодосвідчені господині. Ті ж хто часто випікає здобу, та щодня працює з тістом, певно знають в чому суть справи. Щоб ваша випічка вдалась – підготуйте завчасно всі інгредієнти, та прослідкуйте щоб вони були кімнатної температури. Інакше вас спіткає невдача. Отож до випікання булочок, пирогів варто готуватись заздалегідь.

Як правильно робити тісто

Якщо ви прагнете випекти досконалу випічку, не забудьте дістати потрібні інгредієнти з холодильника, та дочекайтесь поки вони прогріються. Лише тоді приступайте до замішування тіста. Це доволі просте правило, дотримання якого гарантує вам титул королеви смаколиків.

Якщо до випічки потрібно додавати яйця, вершкове масло, пресовані дріжджі, прослідкуйте за тим щоб вони були завчасно приготовані – прогріті до кімнатної температури.

Як вони прогріються до кімнатної температури, сміливо починайте готувати свій майбутній шедевр.

Ваше тісто добре підніметься та буде пишним та смачним.

попередня статтяЯк варять пельмені в дорогих ресторанах
наступна статтяДва ефективних способів обмежити зростання малинових пагонів
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я