Це зручне осіннє взуття ніколи не вийде з моди

0
Це зручне осіннє взуття ніколи не вийде з моди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Осінь — саме той сезон, коли взуття повинне бути не лише стильним, а й зручним. Погодні умови вже не схильні до того, щоб наголошувати виключно на естетиці: у холод, вітер і дощ обійтися витонченими туфлями або балетками явно не вийде. На щастя, дизайнери вже давно вигадали компромісні варіанти між стилем і комфортом. Один із них — зручні високі чоботи на масивній «тракторній» підошві. Саме вони допоможуть вам складати стильні образи навіть за такої суворої погоди, як зараз.

Таке взуття має безліч безумовних плюсів. По-перше, вона досить універсальна і легко вписується в різні образи. Скажімо, для романтичної сукні брутальні чоботи стануть якоюсь стилістичною противагою і створять ефект контрасту, а суворий чорний тотал-лук гармонійно доповнять. По-друге, вони легко додадуть вам зросту і допоможуть компенсувати будь-який, навіть найекстремальніший оверсайз – а значить, створити гармонійний силует. І, зрештою, це просто зручно. Масивна підошва набагато комфортніша за підбори, та ще й допоможе дистанціюватися від будь-якого бруду та вогкості. Загалом одні суцільні плюси. Тож варто розглянути опцію покупки саме такого взуття на осінь. Тим більше, що вона рішуче не виходить із моди — і навряд чи це станеться в найближчому майбутньому. Тож це ще й вигідна інвестиція у власний гардероб, яка неодмінно окупиться згодом.

попередня статтяМаловідомі «секрети», які допоможуть приготувати смачний холодець
наступна статтяСирники «по-німецьки» з пишною сирною начинкою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я